Income IQ

Inzicht in je omzet voor verdere groei van je business

Binnen 10 minuten inzicht in jouw omzetdoel!

Met deze gratis tracker krijg jij inzicht in jouw omzet en de tijd die je nog hebt om je doel te halen. 

Aan het begin van het jaar stel je heel enthousiast een omzetdoel vast. Met de gedachte ‘ik heb nog 12 maanden om dit doel te halen’ ga je aan de slag. En dan? 

Wanneer kijk je weer naar je doel? Elk kwartaal? Na een halfjaar? Of kom je er aan het einde van het jaar achter of je het doel wel of niet gehaald hebt? 

Met deze handige tracker zie jij in één oogopslag hoeveel omzet je al hebt én of je omzet in lijn ligt met de tijd die je nog hebt om je doel te halen. Zo hoef je nooit meer te twijfelen of het wel goed gaat met je business: je weet precíes hoe je ervoor staat. 

Dus geen excuses meer om geen inzicht te hebben in je omzet en je doel te behalen!

Nog even voorstellen

Hi! Mijn naam is Kirsten en als echte cijfernerd is het mijn missie om  vrouwelijke ondernemers te ondersteunen met de financiële kant van het ondernemen.

Deze kant wordt altijd gezien als de minst leuke kant van het ondernemen, maar ik laat je zien dat dit echt leuk kan zijn en welke voordelen je ervan hebt als je inzicht in je cijfers hebt.

Na mijn HBO opleiding accountancy heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij een accountantskantoor. Daarna heb ik nog een paar jaar in het bedrijfsleven gewerkt om ook de andere kant van de tafel te leren begrijpen, en toen ben ik gaan doen wat ik het allerliefste doe: met mijn eigen bedrijf online ondernemers ondersteunen  met de financiële kant van het ondernemen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent, maar wel zeker weet dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. 

GRATIS deze ‘Income IQ’  omzettracker ontvangen?

Laat je e-mail achter en ontvang de tracker GRATIS in je mail.