Gratis Ebook

5 Tips voor een financieel gezond bedrijf

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.

 

In dit E-book leer je hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw administratie vóór jou gaat werken. 

Zodat jij niet meer elk kwartaal gestresst bent omdat je de BTW aangifte weer moet doen.

En door het inzicht dat je krijgt in je administratie kun je ook nog eens sneller groeien met je bedrijf en zo jouw droombedrijf realiseren.

Nog even voorstellen...

Hi! Mijn naam is Kirsten en als echte cijfernerd is het mijn missie om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen met de financiële kant van het ondernemen.

Deze kant wordt altijd gezien als de minst leuke kant van het ondernemen, maar ik laat je zien dat dit echt leuk kan zijn en welke voordelen je ervan hebt als je inzicht in je cijfers hebt.

Na mijn HBO opleiding Accountancy heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij een accountantskantoor. Daarna nog een paar jaar in het bedrijfsleven gewerkt om ook de andere kant van de tafel te leren begrijpen en toen de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten.

GRATIS het Ebook '5 Tips voor een financieel gezond bedrijf' ontvangen?

Laat je e-mail achter en ontvang het e-book GRATIS in je mail.

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.