Werk met mij

Jij wilt groeien met je bedrijf. Maar de administratieve kant van het ondernemen is iets waar je echt tegen op ziet. En antwoord geven op de vraag hoeveel een investering je gaat opleveren of hoeveel je moet reserveren voor de Belastingdienst? Daar heb je al helemaal geen idee van. Jij wilt bezig zijn met waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. En die administratie…  

Je hoeft het niet alleen te doen

Ik kan je helpen. Als Financieel Business Partner help ik jou met het structureren en het overzicht bewaren in je financiën. Door het in kaart brengen van je verdienmodellen en je kosten, je te ondersteunen bij je aangiftes en al je vragen op financieel gebied te beantwoorden. Met als doel het realiseren van een financieel gezond bedrijf. 

Het is spannend om een deel van je financiën te bespreken met iemand anders. Maar bedenk eens hoeveel tijd en rust je dit uiteindelijk op gaat leveren. Ben jij er klaar voor?

Mijn aanbod

Op dit moment ben ik bezig met het uitwerken van een nieuw aanbod.  Binnenkort kun je hier meer over lezen. Wil je hier nu al meer over weten? Neem dan contact met me op!

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt

~ Loesje ~

INFO

KVK-nummer: 82098689

BTW: NL003641170B23

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden